fbpx Skip to main content

Locatie

Limawonen ligt in het centrum van Waddinxveen vlakbij de bekende ‘wokkels’ aan de Limaweg 51. Hoewel het pand midden in het centrum staat, is er vanuit de appartementen een mooi uitzicht op het water en het groen. Op 150 meter lopen van het appartementencomplex ligt het nieuwe winkelcentrum Gouweplein met diverse supermarkten, winkels, horecagelegenheden en culturele voorzieningen. Ook zijn er verschillende scholen, sportverenigingen, een kinderboerderij en een speeltuin in de buurt. Een dorp met voorzieningen op elk gebied, voor alle leeftijden. Het treinstation van Waddinxveen is op 500 meter loopafstand. In 10 minuten bent u met de trein in Gouda en Alphen aan de Rijn. Naast een NS-station(s) zijn de uitvalswegen naar Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam dichtbij.

Sport

In Waddinxveen zijn diverse sportvoorzieningen. Op slechts 650 meter van Limawonen, vindt u tenniscentrum BE fair, voetbalvereniging ASW, hockeyclub HC Waddinxveen en zwembad De Sniep

Recreatie

Er is in de buurt genoeg te doen voor jong en oud. Zo zit er op slechts 800 meter een kinderboerderij en speeltuin. En op een kleine 20 minuten fietsen liggen de Reeuwijkse plassen. Een prachtig natuurgebied, waar diverse vormen van recreatie mogelijk zijn.

Winkelen

Op slechts 150 meter lopen vindt u winkelcentrum Gouweplein. Een ruim opgezet winkelcentrum met een grote verscheidenheid van winkels (oa. Hema, Jumbo, Kruidvat enz) en horeca.

Met de trein

Op slechts 750 meter (3 min fietsen) van Limawonen zit station Waddinxveen. Vanuit hier bent u in 10 minuten in Gouda en in 30 minuten in Rotterdam of Utrecht. Een bijzonder centra ligging dus!